Followers

Thursday, May 23, 2013

Pengarah Tabung Haji Penang Kena Tangkap Khalwat Pulak
BALIK PULAU, 23 Mei -- Nor Hamiza Ahmad,35, dibawa keluar dari Mahkamah Rendah Syariah Barat Daya selepas tidak mengaku salah berkhalwat dengan Pengarah Tabung Haji Pulau Pinang, Rozimin Ahamed di sini hari ini.
Kedua-dua mereka dikenakan jaminan setiap seorang RM1,500.
--fotoBERNAMA (2013) HAKCIPTA TERPELIHARA


Kantoi beb..
Dalam minggu ni kes tahan aktivis parti politik,mahasiswa dan yang seangkatan dengannya  dan cekup Pengarah ,pegawai kanan buat maksiat sama sama naik jer..
Apa nak jadi ler dengan kes tangkap basah ni?

Ada peluang kot..
Nak buat cawangan nombor 2 ke 3 kot?
Mushkil ler  kalau kena cekop dengan BINI ORANG bro..

Pegawai kanan Tabung Haji dicekup khalwat

GEORGETOWN - Naluri seorang suami terhadap perlakuan sumbang isterinya berjaya dihidu lalu memberi maklumat sehingga berjaya ditangkap ketika bersama rakan sekerja di sebuah bilik penginapan.

Menurut sumber, wanita itu dicekup ketika sedang berdua-duaan dengan pegawai kanan Tabung Haji Pulau Pinang di Kompleks Tabung Haji, Bayan Baru, malam Isnin lalu.

Wanita itu ditahan bersama pasangannya selepas suaminya membuat laporan kepada pegawai penguatkuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Pulau Pinang (JHEAIPP) setelah mengesyaki ada sesuatu yang berlaku apabila mendapati isterinya tidak muncul ketika datang menjemput pulang.

Difahamkan, selepas menerima laporan, sepasukan pegawai penguatkuasa JHEAIPP membuat pemeriksaan di lokasi dilaporkan dan mendapati seorang lelaki dan seorang wanita berada dalam sebuah bilik.

Kedua-duanya didapati tiada hubungan mahram serta gagal mengemukakan dokumen pernikahan kemudian dibawa ke pejabat JHEAIPP untuk siasatan lanjut.

Kes disiasat di bawah Seksyen 27 (a)(b) Enakmen Kanun Jenayah Seksyen Negeri Pulau Pinang 1996.

sumber...s.h

p/s...gambo pinjam bro manjongmari jap...haha