Followers

Saturday, September 7, 2013

Apa Cerita Buat Sex 1 Hari 6 Kali Ni..(18SX)

 

Macam nak sama ,maybe tak sama ler kot dengan satu ceritera..

Dolu dolu punya cerita ma, masa tu wa keje kontrak kat Singapore...hahaha..

Luu apa nama ? tanya seseorang kepada seseorang..

Orang itu enggan memberitahu namanya yang sebenar,setelah didesak akhirnya orang itu memberitahu ..

namanya yang sebenar ialah..

mr Kongkek Kuat..(hanya cerita kat keda kopi jer)

please dont take notes..hahaha

 Tidak masuk akal

Kuala Lumpur: “Ia satu penghinaan, tuduhan melampau dan tidak masuk akal,” kata wanita yang didakwa bekas teman lelakinya mempunyai keinginan seksual tinggi kerana melakukan hubungan kelamin sehingga enam kali sehari dengan setiap sesi selama satu jam.

Wanita berumur 29 tahun itu yang mahu dikenali sebagai Madeleine, berkata dakwaan bekas teman lelakinya, warga Bosnia Ervin Ahbabovic, 41, amat menjatuhkan maruahnya kerana ramai memandang serong terhadapnya dan menganggap dia gila seks.


“Saya tertekan dan malu dengan berita itu, lebih buruk lagi, beberapa rakan perniagaan sudah menarik balik kontrak perjanjian yang ditandatangani sebelum ini, sekali gus menutup periuk nasi keluarga saya,” katanya pada sidang media semalam.

Rabu lalu, Ervin memfailkan saman menuntut ganti rugi sebanyak RM600,000 di Mahkamah Sesyen, di sini, terhadap Madeleine dan mendakwa dia dipergunakan bekas teman wanitanya itu.

 Dalam penyata tuntutannya, Ervin mendakwa dia dipergunakan Madeleine bagi memperoleh anak lebih baik berbanding sperma warga tempatan atas persepsi genetik orang Eropah mempunyai kualiti tiada tandingan, juga dipandang hebat.

Oleh Asmah Rusman