Followers

Wednesday, September 18, 2013

Siapakah BF Yang Peluk Hanez Suraya ??
'Dalam proses mengenal hati budi atau body masing masing' ni ?
Dah boleh peluk peluk gitu ? Sampai boleh cium leher bro...
Eiiiiyy...

Pakai mazhab mana ni?

Apa komen tok-tok mufti Malaysia?

KUALA LUMPUR: Pelakon Hanez Suraya menjelaskan lelaki bersamanya di dalam gambar ketika bercuti di sebuah pulau merupakan kawan lelaki yang paling rapat dengannya ketika ini.

Hanez atau nama sebenarnya Hanez Suraya Abd Aziz, 28, berkata, hubungan mereka masih baru dan kedua-duanya dalam proses untuk mengenali hati budi masing-masing.

"Ya, buat masa ini dia adalah lelaki paling rapat dengan saya, namun masih terlalu awal untuk mengatakan kami bercinta.

"Dia merupakan kawan kepada kawan saya dan kami masih mengenali hati budi, kalau betul saya bercinta, saya akan beritahu secara umum di laman sosial," katanya kepada mStar Online, di sini, Selasa.

Hanez berkata demikian ketika diminta mengulas tentang gambar mesranya dipeluk seorang lelaki yang tersebar di Internet baru-baru ini.


Jelasnya, gambar itu diambil ketika dia sedang menjalani penggambaran sebuah program sukan di Pulau Tioman, Pahang.

"Saya ada penggambaran program Sukan Ekstrem terbitan RTM di Pulau Tioman dan dia datang untuk berjumpa saya.

"Saya tidak tahu bagaimana gambar tersebut tersebar kerana bukan saya yang muat naik di laman sosial, tapi saya percaya orang-orang terdekat yang turut sama berada di sana yang melakukannya," kata Hanez

Sementara itu, bercakap tentang lelaki itu, Hanez berkata pemuda itu seorang yang menyenangkan, bertanggungjawab dan romantik.

"Bagi saya dia seorang yang bertanggung jawab dan penyayang. Mahu cakap lebih-lebih pun tak boleh kerana hubungan ni masih baru lagi, saya takut bulan depan sudah tiada apa-apa," katanya.

Tambah Hanez, dia memerlukan masa untuk mengenali lelaki berkenaandengan lebih mendalam sebelum menerimanya sebagai kekasih selepas hubungan cintanya dengan penyanyi Awi Rafael terputus.

Oleh Kemalia Othman