Followers

Tuesday, October 18, 2011

Video Sex Ahmad Maslan Pula Tersebar
Satu laporan polis telah dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Kangsar,Perak sebentar tadi berhubung satu aduan mengenai tindakan Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri yang Ketua Penerangan Umno,Datuk Ahmad Maslan (gambar) yang didapati telah menayangkan satu rakaman video seks kepada umum.

Majlis Penerangan Perdana anjuran Kerajaan Negeri Perak itu yang diadakan pada hari Sabtu,15 Oktober 2011 antara jam 9.30 pagi hingga 1 tengahari itu turut dihadiri kira-kira 2,000 orang daripada kakitangan kerajaan,pertubuhan NGO serta orang ramai dan pemimpin kerajaan Pusat dan Negeri antaranya Menteri Besar Perak, Datuk Seri Zambry Abdul Kadir,Setiusaha Kerajaan Negeri,Datuk Abdul Rahman Bin Hashim serta beberapa Exco Negeri antaranya Datuk Mah Hang Soon.

Megikut beberapa saksi kejadian,semasa Majlis Penerangan Perdana itu,Ahmad Maslan ada membuat satu ucapan sambil menayangkan video seks yang dikatakan mirip Ahli Parlimen Permatang Pauh,yang juga Ketua Pembangkang,Dato Seri Anwar Ibrahim. Beliau juga telah menuduh serta meyakinkan kepada tetamu yang hadir bahawa pelaku tersebut adalah Dato Seri Anwar.Tayangan tersebut juga di buat berulang ulang kali sehinggakan ada beberapa wanita yang hadir keluar dari dewan kerana rasa malu melihat tayangan video itu.

Berikutan kejadian tersebut pimpinan Pakatan Rakyat yang diketuai oleh Ketua Penerangan PKR Perak,Ustaz Zulkifli Ibrahim telah bergegas membuat satu laporan polis dan berharap polis dapat menjalankan siasatan dengan adil serta telus dan segera mendakwa beliau. Menurutnya lagi,tayangan video seks tidak wajar ditontonkan kerana ianya menyalahi perundangan negara dan boleh disiasat mengikut seksyen 292 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum tiga tahun atau denda atau kedua-duanya sekali.

Encik Mariappan Subramaniam,63 menunjukan beberapa risalah fitnah yang diterima beliau ketika menghadiri program tersebut.

Apa nak jadi dengan pemimpin UMNO ni. Daripada puak atas sampai ke bawah tak habis-habis dengan lucah. Mad Maslan ni sorang menteri, jagalah sikit adab sebagai menteri. Yang dok usung cd lucah ke hulu hilir nak tayang kat orang tu apa pasal?? Dalam beg ada cd lucah, cuba pakat-pakat pi cek kat rumah dia, rasa aku belambak cd-cd lucah ni, dah jadi koleksi . Malu la sikit nak tayang benda-benda macam tu kat khalayak umum. Yang datang program tu bukan lelaki saja mamat oii. Kakitangan wanita, mak-mak, tok-tok pun ramai. Jenis manusia takda akhlak, jenis menteri takda iman. UMNO dan SEX LUCAH tak boleh dipisahkan bagaikan aur dengan tebing.

sumber...SK