Followers

Saturday, December 31, 2011

AMARAN : Ini Bukan Condo Juhi Chaula Buat SexMana pun tempat juhi chaula nak main ,tuuu dia punya pasal ler...kah kah kah
Tapi ini tempat Condo Mewah beb, siapa yang ampunyer ?...kah kah kah
Rakyat biasa ada 10 ekar tanah felda boleh beli Condo di Singapore ke ?...kah kah kah
Jiker setakat bela lumbu 10 ekor boleh beli Condo semacam ini ke ?... kah kah kah


itu "DATUK" diatas siapa bro...Broker lumbu ke ?...kah kah kah
Pasal aper lak datuk tu pulak kena dakwa ?... silap jual Condo ke atau silap hantar lumbu ?..kah kah kah
SPRM bila nak dakwa tuan punyer NFC ,Menteri berkenaan dan semua yang terlibat macam laporan ketua audit negara ?...kah kah kah

Kesimpulanner..."Jangan buat taik untuk orang lain"...kah kah kah
Selamat menyambut tahun baru 2012...
ABU "Asalkan Bukan Umno"...jom tukar kerajaan baru pada PRU ke 13 nanti.

Aidila Razak malaysiaKini melaporkan..

Sebuah pertubuhan bawah PKR, Jingga 13 hari ini mendedahkan rakaman video yang menunjukkan kemewahan unit kondominium Orchard Scotts yang didakwa milik menteri kabinet, Datuk Seri Shahrizat Jalil di Singapura.

jingga 13 on singapore trip 291211 09Ketua Jingga 13, Fariz Musa berkata krew penggambaran itu berdepan pelbagai cabaran, malah dihalau oleh pengawal keselamatan ketika cuba merakam bahagian hadapan kondominium tersebut.

Kumpulan berkenaan bagaimanapun berjaya menyelinap masuk ke kawasan kondominium di Anthony Road itu dan merakam kawasan umum bangunan berkenaan, termasuk kolam mandi dan juga bilik airnya.

jingga 13 on singapore trip 291211 11"Kalau itu dah cukup canggih, bayangkan (keadaan) dalam rumah," kata Fariz ketika menunjukkan video berkenaan kepada wartawan di ibu pejabat PKR petang ini.

Katanya, video sepanjang 2 minit 20 saat itu bertujuan untuk mendedahkan dakwaan penyelewengan dalam skandal National Feedlot Corporation (NFC).
Kita akan ledakkan video ini di Facebook dan laman lain untuk tunjukkan... penyelewengan dan pecah amanah jenayah oleh keluarga Shahrizat, termasuk pembelian tanah, kondominium, kereta Mercedes benz dan lawatan luar negara

Awal bulan ini, PKR mendakwa suami Shahrizat, Datuk Dr Mohamad Salleh Ismail dan dua anak mereka merupakan pemilik bersama kepada kondominium bernilai RM9.9 juta itu.
jingga 13 on singapore trip 291211 05PKR bagaimanapun tidak dapat menunjukkan bukti bahawa kondomonium berkenaan dibayar dengan dana NFC.

Turut ditunjukkan hari ini ialah rakaman di dalam restoran mewah MeatWorks di salah sebuah pusat membeli belah terkemuka Singapura, ION Orchard.
Restoran mewah berkenaan, yang menyajikan minuman keras dan tidak mempamerkan logo halal, turut dikaitkan dengan keluarga Shahrizat.